Transportopgaver med 30 års erfaring

Skal du bruge en vognmand til trætransport? Hos Benny Nielsen Transport tilbyder vi alle former for trætransport samt udkørsel af vores egne produkter. Vi udfører transportopgaver for både private og erhverv.

Vi har både private og erhvervskunder i Vordingborg, Næstved, Holeby og resten af Sjælland. 

Kontakt os & hør mere

Moderne og alsidig vognpark til trætransport

Vi kan udføre en bred vifte af transportopgaver med vores gule og blå lastbiler. Vi tilbyder alt inden for trætransport, og arbejdet udføres med vores moderne og alsidige vognpark. Den består af 11 lastbiler fra fabrikanter såsom Mercedes, DAF, Scania, MAN og Volvo.

​Oprindeligt kørte vi med halm, men i dag udfører vi også kørsel af træbriketter, brænde og træpiller med videre. Samtidig tilbyder vi salg af træbriketter, brænde og træpiller.
Vi er med andre ord specialiseret i transport af træ og andet gods.

​Vi har 30 års erfaring med trætransport og andre transportopgaver, og alle vores chauffører er meget erfarne. De fleste har været ansat i mange år, og de har ekspertise inden for forskellige områder. Dermed kan vi tilbyde sikker, stabil og rettidig vognmandskørsel.

Få et uforpligtende tilbud på transport

​Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for transport af brænde og andet gods. Vi tilbyder kørsel i faste aftaler, men det kan også være ad hoc, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel trætransport.

Du kan ringe til os på telefon 21 27 70 56 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail bnt@hanet.dk også vender vi tilbage hurtigst muligt.