Salg af træpiller med levering ved din gadedør på hele Sjælland

Leder du efter et sted, som tilbyder salg af træpiller? Hos Benny Nielsen Transport tilbyder vi salg af træpiller, ligesom vi tilbyder transport af træpiller, så de bliver leveret i dit hjem eller i din virksomhed.

Vi har både privat- og erhvervskunder i blandt andet Vordingborg, Næstved, Holeby og Lolland Falster samt adskillige andre steder.

Kontakt os

Transport og salg af træpiller i høj kvalitet

​Vi tilbyder blandt andet salg af træpiller i høj kvalitet. Derudover tilbyder vi salg af brænde og salg af træbriketter. Samtidig tilbyder trætransport til gadedøren. Dermed kan du være sikker på billig varme i din bolig, når det er koldt.​

Vi har over 30 års erfaring med transport, og de fleste af vores erfarne chauffører har været ansat i mange år. De har en bred ekspertise inden for mange områder, og dermed kan vi tilbyde en stabil og rettidig transport.

Hvad koster transport af træpiller?

​Vi fører altid 6 & 8 mm samt to mærker, svenske kvalitetspiller, samt heatlets premium træpiller.

  • ​Heatlets premium har 6 mm i 10 kg & 15 kg poser samt 8 mm i 15 kg poser. Pr. palle 900 kg.
  • Svensk træpiller har også 6 & 8 mm som begge leveres i 16 kg poser. Der 832 kg pr. palle.

​Hvis du er interesseret i at få en pris på levering af træpiller er du er meget velkommen til at høre mere om vores salg af træpiller samt transport og levering af træpillerne.
Vi tilbyder levering i en fast aftale, men du kan også bestille fra gang til gang. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på piller og levering.

​Du kan ringe til os på telefon 21 27 70 56 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail bnt@hanet.dk