​Salg af træbriketter med eller uden levering

Ønsker du en pris på salg af træbriketter? Hos Benny Nielsen Transport forhandler vi briketter, og vi tilbyder samtidig transport af træbriketter til din gadedør. Vi tilbyder salg af træbriketter til private og erhverv i blandt andet Næstved, Vordingborg, Lolland Falster og mange andre steder.

 

Kvalitet kendetegner vores salg af træbriketter

​Vi tilbyder salg af træbriketter, og aktuelt kan vi tilbyde 1 palle med 960 kilo briketter til 2.050 kroner. Denne pris er ikke inklusiv levering, men kan afhentes hos os. Vi tilbyder også salg af træpiller og salg af brænde.

​​Træbriketterne er fremstillet af 100 procent rent nåletræ, men primært fyr og gran. De er fra Heatlets og er kendetegnet ved at have en høj brændværdi. 

Vandindholdet ligger på 6-8 procent, hvilket er et godt stykke under markedsstandarden på op til 10 procent.​

​Vi har lidt over 30 års erfaring med både gods- og trætransport. Alle vores chauffører har stor erfaring, og de fleste har været ansat hos i mange år. Deres alsidige ekspertise er med til at sikre en stabil og rettidig transport.

Hvad koster transport af træbriketter?

​Kontakt os gerne for at høre mere om salg af træbriketter, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vores billige briketter og på levering.

Ring gerne til os på telefon 21 27 70 56 for at lægge en bestilling. Du kan også skrive på e-mail bnt@hanet.dk.