Salg af brænde I hele stammer af god kvalitet​

​Overvejer du en ny leverandør, som tilbyder salg af brænde? Hos Benny Nielsen Transport har vi specialiseret os i salg af brænde i hele stammer, som er i god kvalitet. 

​Samtidig tilbyder vi transport af brænde til gadedøren. Vi sælger til både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Vordingborg, Næstved, Lolland Falster og mange andre steder.

Mange års erfaring med salg af brænde

​Vi tilbyder kvalitetsbrænde, og vi tilbyder flere forskellige træsorter. Vi har blandt andet salg af brænde i hele stammer, som er 2,70 meter lange. Vi tilbyder også salg af træpiller og salg af træbriketter, hvis du foretrækker det. 

Der er tale om billigt træ og dermed en billig opvarmning af din bolig.

​Vi har over 30 års erfaring med gods- og trætransport, og alle vores chauffører har stor erfaring. De fleste har været ansat i mange år, og deres brede ekspertise garanterer en stabil og rettidig transport.

Hvad koster transport af brænde?

​Du er altid velkommen til at få mere information om vores salg af brænde, herunder priser og træsorter. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på salg og levering af træet. Du kan ringe på telefon 21 27 70 56 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail bnt@hanet.dk.​