Om os

Vognmandsforretning som udfører en bred vifte af transportopgaver med i alt 11 lastbiler. Virksomheden med de gule og blå lastbiler blev etableret i 1986 af Bjarne Nielsen med en enkelt bil som hovedsaligt kørte halm. I 2002 købte Benny en bid af firmaet og det blev til Bjarne og Benny Nielsen transport I/S. Der gik 4 år og 1/1-2007 blev året, hvor det kom til at hedde Benny Nielsen transport, dengang var der i alt 6 biler. Benny er udlært lastbilmekaniker i 1995 på DAF Værkstedet i Holeby, hvor de selv samme bygninger i dag er ejet af Benny. 

​Firmaet består af 12 medarbejder: 9 chauffører, 1 Fejedrenge og samt en kontormedhjælp i form af Bennys hustru, Monica. Benny selv er firmaets alt mulig mand, han er på værkstedet, hvor han laver så meget selv som det kan lade sig gøre. Er der ekstra meget at køre eller ved ferier, så hopper han selv bag rattet, hvis altså han ikke er på kontoret.

Virksomhedens chauffører er meget erfarne og de fleste har været der i mange år, det er en god kombination som gør dem til specialister til deres transportopgaver, så alt forgår effektivt og sikkert. Firmaet har en moderne vognpark med fire Mercedes, to DAF, to Scania, to MAN samt en Volvo.

Vi tilbyder:

  • ​Kørsel med skovbiler
  • Kørsel med tip/gardintrailer, lad samt container.
  • Udlejning af rendegraver, minilæser, pladevirator, moterbør, minigraver, fliseklipper, teleskoplæsser og containere.
  • Salg og levering af halm, grus, brænde, træbriketter og træpiller.
  • Studenterkørsel.
  • 115 TM krankørsel.