Krankørsel nær Holeby og hele Sjælland 

Hos Benny Nielsen Transport varetager vi flere forskellige opgaver inden for krankørsel, for private såvel som erhverv. Vi tilbyder krankørsel i form af levering af diverse brænde, træpiller osv.

Så hvis du står og mangler en vognmand til at klare en opgave med krankørsel for dig, så lad Benny Nielsen Transport stå for opgaven. Vi har mere end 30 års erfaring fra branchen, og du er derfor sikret kompetent service og at opgaven er løst til tiden og af høj kvalitet.

Vi går rigtig meget op i kundetilfredshed, og vi forlader derfor ikke en opgave før du som kunde er tilfreds.

Udover at tilbyde krankørsel, så kan vi også være behjælpelige med:

Krankørsel til tunge løft

Krankørsel kan være din løsning på opgaver hvor der kræves tunge og specielle løft af store genstande. Det kan være alt fra løft af materiale til bygninger til transport og løft af mandskabsvogne, både osv. Mulighederne er mange med en kran. Vi tilbyder krankørsel i hele landet.

Vi kan stå for krankørsel for dig, for at gøre opgaven nemmere for dig, især ved nybyggeri, renovering, anlæg af have, ved den slags opgaver kan det være det mest hensigtsmæssige at gøre brug af krankørsel.

Vi har primært kunder i områderne Næstved, Vordingborg, Holeby og resten af Sjælland. Derfor står vi klar til servicere jer i disse områder. 

Pris på krankørsel

Skal du bruge en pris på krankørsel? hos Benny Nielsen Transport tilbyder vi krankørsel til konkurrencedygtige priser. Hvis du vil høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os, vores kompetente medarbejdere står klar til at besvare alle de spørgsmål du end måtte have. 

Du kan kontakte os på 21 27 70 56 eller du kan sende en mail til bnt@hanet.dk også vender vi tilbage til dig med en pris hurtigst muligt.